novo
zli um

ZLI UM

Kris Karter
Kris Karter nam donosi napetu priču o poteri za serijskim ubicama u romanu "Zli um". Nakon čudne nesreće u ruralnom Vajomingu, šerifska služba hapsi muškarca zbog sumnje u dvostruko ubistvo, ali istraga otkriva još užasniju istinu - postojanje serijskog ubice koji terorizuje Sjedinjene Države već dvadeset pet godina. FBI se suočava s izazovom i traži pomoć bivšeg psihologa specijalizovanog za kriminalno ponašanje, Roberta Hantera. Kroz ispitivanje, izlaze na videlo zastrašujuće tajne, uključujući pravi identitet neuhvatljivog ubicu. "Zli um" je triler koji će vas držati prikovanim uz stranice, pružajući neočekivanu i uznemirujuću priču koja se razvija do neizbežnog vrhunca.

Fantazije jednog dana prestaju da budu dovoljne.

Posle čudnovate nesreće u ruralnom Vajomingu, Šerifska služba hapsi muškarca zbog potencijalnog dvostrukog ubistva, ali dalja istraga dovodi do mnogo užasnijeg otkrića – serijskog ubice koji je najmanje dvadeset pet godina otimao, mučio i sakatio žrtve širom Sjedinjenih Država. Osumnjičeni tvrdi da je samo pion u ogromnom lavirintu laži i obmane. Može li mu se verovati?

Slučaj je odmah predat FBI-ju, ali ovog puta oni su primorani da traže pomoć. Bivši psiholog specijalizovan za kriminalno ponašanje i glavni inspektor Jedinice za ultranasilne zločine Policije Los Anđelesa Robert Hanter pozvan je da sasluša uhapšenog. Tokom ispitivanja na površinu isplivavaju zastrašujuće i potpuno neočekivane tajne, uključujući i pravi identitet neuhvatljivog ubice za čije postojanje niko nije znao, pa čak ni FBI... Sve dosad.

Pošalji