novo
zdrava ishrana

ZDRAVA ISHRANA

Ljiljana Barušić
"Zdrava ishrana", autora Ljiljane Barušić, predstavlja sveobuhvatni vodič o hrani i njenom uticaju na naše zdravlje. Kroz korisne informacije i praktične savete, ova knjiga pruža detaljan pregled o tome kako ishrana može poboljšati naš život. Od voća i povrća do žitarica i lekovitog bilja, autorka istražuje širok spektar namirnica i njihovu ulogu u očuvanju zdravlja. "Zdrava ishrana" je esencijalno štivo za sve koji žele da žive zdravije i kvalitetnije, pružajući dragocen uvid u blagodeti pravilne ishrane.

Knjiga sadrži sve što je potrebno da znate o ishrani, obilje korisnih informacija, zanimljivosti koje vam mogu pomoći da živite zdravije, kvalitetnije i bez bolesti, jer loša hrana je uzročnik niza bolesti. Pred vama je praktična, kompletna knjiga, svojstvena enciklopedija hrane, namenjena očuvanju zdravlja uz pomoć zdrave ishrane, što dovodi do stvaranja prirodne zaštite, imuniteta, produženog životnog veka.

Knjiga sadrži mnoga stručna znanja koja je autorka detaljno istražila, kao i iz ličnog iskustva, pa navodi sve što je potrebno da znate o ishrani, koja vrsta hrane vam koristi a koja šteti u svakodnevnom životu, sve o voću i povrću, kako iskoristiti sve njegove blagodeti za zdravlje da biste ga uvrstili u svakodnevnu ishranu, a bolesti današnjice bile daleko od vas. Sve se proširilo na žitarice, semena, lekovite biljke, začine, alge, jestive gljive.Ova obimna, kompletna knjiga sadrži sve o zdravoj ishrani. Pojavom učestalih bolesti raka, srčanih oboljenja, dijabetisa itd, nametnulo se pitanje koliko je svakodnevna ishrana koju upotrebljavate dobra i šta je ono što vam vremenom može naškoditi a šta pomoći. Među svim namirnicama kojima je preplavljeno tržište, treba izaberite zdravo i povećajte unos voća, povrća, lekovitog bilja i ostalih navedenih, koje su hrana i lek. Pratite uputstva i uvedite korisne savete i dobre promene u svoj svakodnevni život za vaše najveće dobro.

Pošalji