vajar smrti

VAJAR SMRTI

Kris Karter
Novi strahoviti roman Krisa Kartera je pred nama. Vajar smrti dovešće vas do potpune opsednutosti dok ne završite i poslednje poglavlje i još jednom će vam dokazati kakav je majstor svog zanata Kris. Triler koji šokira.

DOBRO JE ŠTO NISI UKLJUČILA SVETLO…
Mlada medicinska sestra doživljava najveći šok u životu kad pronađe svog pacijenta tužioca Dereka Nikolsona brutalno ubijenog u svom krevetu. To deluje besmisleno – Nikolson je bio neizlečivo bolestan i imao je još samo nekoliko nedelja života. Ali ono što najviše šokira inspektora Roberta Hantera iz losanđeleskog Odeljenja za oružane pljačke i ubistva jeste ono što je ubica ostavio za sobom.
Hanter ne sumnja da ubica pokušava da komunicira s policijom, ali takav metod komunikacije nikad pre nije video. I šta bi mogla da bude skrivena poruka? Baš kad su Hanter i njegov partner Garsija pomislili da imaju trag, nađeno je novo telo, a s njim i nova poruka. Ali bez očigledne veze s prvom i drugom žrtvom, sav napredak pada u vodu.Prisiljen na neprijatan savez sa samouverenom Alis Bomont, Hanter mora brzo da sklopi deliće slagalice, pre nego što Vajar smrti dovrši svoje remek-delo.Vajar smrti je četvrti deo serijala "Robert Hanter". Objavili smo i prve tri knjige: Žig smrti, Dželat i Noćni lovac.

Ne palite svetlo

21.08.2023.

Novi strahoviti roman Krisa Kartera je pred nama. Vajar smrti dovešće vas do potpune opsednutosti dok ne završite i poslednje poglavlje i još jednom će vam dokazati kakav je majstor svog zanata Kris. Triler koji šokira. Detaljnije

Pošalji