toranj praskozorja

TORANJ PRASKOZORJA

Sara Dž. Mas
Radnja romana Toranj praskozorja, autorke Sare Mas, odvija se u isto vreme kad i radnja knjige „Carstvo oluja“. Roman govori o Kejolu Vestfalu, omiljenom liku čitalaca ovog serijala. Ovo je epski roman, pun romantičnih scena zbog kojih će vam biti pomalo vruće, kao i emotivnih trenutaka i zapleta koje uopšte niste očekivali. Sara Dž. Mas još jednom je uspela da napiše sjajan roman fantazije, pun ženskih likova na koje možete da se ugledate.

Šesta knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala po oceni Amazona.

„Dirljiva priča o teškoj borbi za oporavak i iskupljenje.“ Kirkus Reviews

Kejol Vestfal je sebe uvek video kao nepokolebljivog, odanog, snažnog kapetana Kraljevske garde, ali sve se to promenilo kada se stakleni zamak srušio, kada su njegovi ljudi iskasapljeni i kada ga je kralj Adarlana poštedeo smrti, ali mu je polomio telo. Njegova poslednja i jedina nada u oporavak je u rukama legendarnih vidarki koje žive u Tore Cesmeu u gradu Antici – prestonici moćnog carstva na Južnom kontinentu.

Dok se rat nadvija nad Dorijanu i Elin, sve je izvesnije da će njihov opstanak zavisiti od toga hoće li Kejol i Nesrin ubediti vladare južnog carstva da stupe u savez.Ali ono što će njih dvoje otkriti u Antici ne samo da će promeniti njihove sudbine već će biti presudno za spas Erileje.

Kraljevstvo pepela, Sara Dž. Mas

15.11.2021.

Nezaboravna epska završnica serijala "Stakleni presto". Sara Dž. Mas maestralno privodi kraju jedan od najuzbudljivijih tinejdž serijala knjigom "Kraljevstvo pepela" Detaljnije

Pošalji