tiha žena

TIHA ŽENA

Ketrin Kukson
Jedna od najpoznatijih autorki ljubavnih romana Ketrin Kukson pred čitaoce još jednom donosi uzbudljivu priču. Tiha žena će se jednoga dana pojaviti u advokatskoj firmi u Londonu, u prljavoj odeći i sa teškoćama u govoru, a advokat Armstrong će tek po njenom imenu shvatiti da će razrešiti tajnu koja ga tišti više od dvadeset godina.

Legendarna autorka ljubavnih romana
Roman o ljubavi, nedaćama i istrajnosti
Knjige Ketrin Kukson prodate su u više od 130 miliona primeraka, prevedene na 26 jezika, a 17 godina je bila najtraženiji autor u britanskim bibliotekama.
U kancelariji ugledne londonske advokatske firme pojavila se žena u prljavoj odeći, koja je visila s njenog krhkog tela, a bilo je očigledno da ima teškoće s govorom. Kad je gospodin Armstrong, advokat, saznao ime posetiteljke, shvatio je da će razrešiti tajnu koja ga je mučila dvadeset šest godina. Ajrin Bejndor, Tiha Žena, nekad je bila mlada i fina, muzički nadarena supruga bogatog i moćnog čoveka i majka voljenog sina. Šta se dogodilos njom? Šta je radila i gde je bila tokom svih tih godina? Gde je nestao njen divan glas?Uz izuzetnu veštinu u smišljanju zapleta, smeštanju radnje i slikanju likova i uz oslanjanje na vlastito iskustvo života radničke klase, Ketrin Kukson nas vodi kroz nesvakidašnju priču o životu Tihe Žene.„Romani Ketrin Kukson govore o teškoćama i surovosti života, ali i borbi njenih likova da sve to prežive i da tom preživljavanju daju viši smisao. Humor, odlučnost i velikodušnost su vrline ove autorke, koje ona prenosi na svoje junake. U svetu ljubavnih romana Ketrin Kukson je stvorila teritoriju kojom suvereno vlada.“ Times

Pošalji