sve je rešivo

SVE JE REŠIVO

Marie Forleo
Rođena i odrasla u Nju Džersiju – Marie, autorka knjige "Sve je rešivo" je devojka koja uz pomoć strasti, laptopa i sna, stvara društveno-svesno digitalno carstvo koje nadahnjuje milione širom sveta! Opra ju je nazvala misaonim liderom sledeće generacije, a njena emisija MarieTV sa preko 52 miliona pregleda i podcast The Marie Forleo Podcast sa skoro 12 miliona download-ova idu u prilog tom nadimku i tituli koju nosi.

Marie je bila koač preduzetnicima, umetnicima i multi-strastvenim go-geterima iz svih slojeva života – kako da sanjaju veliko i podupiru ih svakodnevnim akcijama kako bi stvorili rezultate. Dok većina knjiga o samopomoći nudi brze ispravke, Sve je rešivo će podučiti vaš mozak da razmišlja kreativnije i pozitivnije, suočavajući se sa nedaćama. Po rečima Šeril Strejd, ova knjiga je „obavezno čitanje za svakoga ko se želi suočiti sa svojim strahovima, ispuniti svoje snove i pronaći bolji put napred“.

Ako imate problema sa rešavanjem problema ili dostizanjem sna, niste to vi. Ono što je u pitanju jeste da još uvek niste instalirali jedno uverenje koje sve menja!

Bilo da želite da napuste posao koji vodi u ćorsokak ili da razbijete zavisnost, naučite da plešete, zacelite vezu ili pokrenete posao – Sve je rešivo će vam pokazati i kako!

U knjizi "Sve je rešivo" naučićete:

  • Naviku zbog koje je 42% verovatnije da ćete ostvariti svoje ciljeve.
  • Kako prevazići nedostatak vremena i novca.
  • Kako se nositi sa kritikom i „sindromom prevaranta“.
Pošalji