soba leptira

SOBA LEPTIRA

Lusinda Rajli
"Soba leptira" je prelepa engleska porodična saga, sa dramatičnim tajnama iz prošlosti, smeštena u idiličnom primorskom gradu Sautvoldu. Prepuna nezaboravnih likova i srceparajućih tajni, "Soba leptira" je nova očaravajuća, višegeneracijska priča Lusinde Rajli.

Autorka bestseler serijala Sedam sestara.

Pouzi Montegju se bliži sedamdesetom rođendanu. Mada i dalje živi u svom lepom porodičnom domu Admiral hausu, u prekrasnom seoskom predelu Safoka, gde je provela idilično detinjstvo hvatajući leptire sa voljenim ocem, a kasnije sama podizala decu, Ali sada mora da donese mučnu odluku. Iako je sentimentalno vezana za kuću koja uveliko propada, a ima i izuzetan vrt koji je stvarala i negovala dvadeset pet godina, Pouzi je svesna da je došlo vreme da je proda.

Pouzi se bori s lošim poslovnim potezima svoga sina Sema, a iznenada se vraća i njen drugi sin Nik posle deset godina života u Australiji. Povrh svegapojavljuje se i Fredi, njena prva ljubav, koji ju je pre pedeset godina ostavio slomljenog srca. Ona nema poverenja u Fredijevu obnovljenu naklonost i ne zna da Fredi i Admiral haus – kriju strašnu tajnu…S već poznatom umešnošću u građenju nezaboravnih likova i zapleta Lusinda Rajli nam pruža još jednu čarobnu, višegeneracijsku priču - "Soba leptira".

„Spremite se da vas ova priča opčini, dirne do suza i uznese u neke druge svetove.“– Lancashire Evening Post

„Lusinda Rajli je kraljica istorijskih porodičnih saga. Soba leptira je pravi primer njenog umeća da isplete složenu porodičnu misteriju oko tema kao što su rat, tajne, izgubljena ljubav i osećanja.“– Mrs B’s Book Reviews

„Puna iznenađenja i preokreta, knjiga "Soba leptira" je čarobno štivo o ljubavi, gubitku i šansi za novi početak.“– Bookliterati, UK

Pošalji