novi sad vodič za bicikliste a cyclist s guide to novi sad

NOVI SAD VODIČ ZA BICIKLISTE = A CYCLIST'S GUIDE TO NOVI SAD

Doris Milešević, Slaviša Starčev
BICIKLISTIČKI VODIČ KROZ NOVI SAD / A Cyclist's guide to Novi Sad - ilustrovani vodič kroz sve znamenitosti Novog Sada. U prilogu sadrži i mapu svih opisanih tura.

BICIKLISTIČKI VODIČ KROZ NOVI SAD / A Cyclist's guide to Novi Sad jedinstven je po slikovitim objašnjenjima svih skrivenih i javnih kutaka Novog Sada, onoga što ga definiše i čini tako dragim, a sve ispričano kroz vožnju bajsa i pravljenju atipičnih ruta.

Vodič sadrži opise i ilustracije svih znamenitosti Novog Sada – od Zgrade Banovine do index sendviča i čuvene novosadske opuštenosti i krilatice “samo polako.”

VAŽNA NAPOMENA: vodič sadrži i mapu svih biciklističkih tura.

Autori vodiča kažu sledeće:

Namenjen je strastvenim biciklistima i onim manje strastvenim, treznim i mamurnim, lenjim i aktivnim, onima kojima se kose vijore na vetru, onima kojima voze simpatiju na kormanu, onima koji voze ženu na rudi a ljubavnicu na paktregeru, palim biciklistima, časnim sestrama, a i nečasnim, rodbini sa kojom se čujemo, rodbini sa kojom se ne čujemo, prijateljima, kumovima, komšijama, svim godištima i profesijama a pogotovo onima bez profesije, trudnicama a bogami i bludnicama!

Akcija "Proleće starter pack"

23.03.2022.

Proleće stiže! A to znači samo jedno. Napokon ćemo odložiti svoje zimske kapute i izaći iz svojih toplih kuća i stanova na sunce i u prirodu koja počinje da buja. Ali gde bismo mogli? Da nam ne bude predaleko, ali da bude sadržajno, tako da možemo svakog vikenda na neko drugo mesto. Makart je za vas pripremio prolećnu akciju - 20% popusta na odabrane naslove koji će vam pripomoći pri odabiru vaše sledeće destinacije. Detaljnije

Pošalji