noćni lovac

NOĆNI LOVAC

Kris Karter
"Noćni lovac" Krisa Kartera još jedan je u nizu sjajnih trilera od kojih vam se ledi krv u žilama. Zaplet počinjem pronalaskom jednog neidentifikovanog ženskog leša, sa nerazjašnjenim uzrokom smrti. Sve ostalo je čisto Karterovo umeće da vas uvuče u priču.

Ako je tačna stara izreka da su oči ogledalo duše, onda je njena duša bila izbezumljena od straha kad je umrla.
Neidentifikovani ženski leš donet je u Okružnu mrtvačnicu u Los Anđelesu. Uzrok smrti i dalje je nerazjašnjen. Na njenom telu nema nikakvih tragova, osim što joj je najintimniji deo zašiven. Ali patologa je najviše zaprepastilo što je ubica nešto ostavio u njoj. Nešto toliko čudovišno da inspektor Robert Hanter iz Specijalnog odeljenja Policije Los Anđelesa mora da napusti drugi slučaj kako bi preuzeo istragu.
U roku od nekoliko dana pojavljuje se novi leš. Kao i prethodna žrtva, i ova je zašivena i nešto je ostavljeno u njoj. Nešto u jednakoj meri genijalno i jezivo.A ubica još nije završio, ni izdaleka.Kad se njegova istraga ukrsti sa slučajem nestale osobe, koji istražuje privlačna i oštroumna Vitni Majers, Hanter počinje da sumnja da ubica možda drži više žena kao taoce. Robert uskoro započinje lov na ubicu, koji je mnogo užasniji nego što je mogao i da pretpostavi. To je predator čija prošlost skriva užasnu tajnu i koji se neće zaustaviti dok svaka od njegovih žrtava ne otkrije užasnu istinu.

Novi Karter vreba iz mraka

15.08.2023.

"Noćni lovac" Krisa Kartera još jedan je u nizu sjajnih trilera od kojih vam se ledi krv u žilama. Zaplet počinjem pronalaskom jednog neidentifikovanog ženskog leša, sa nerazjašnjenim uzrokom smrti. Sve ostalo je čisto Karterovo umeće da vas uvuče u priču. Detaljnije

Pošalji