novo
modesti blejz 5

MODESTI BLEJZ 5

Enrike Romero, Piter O"Donel
Modesti Blejz 5", vodi čitatelje na uzbudljivo putovanje kroz široki spektar neobičnih situacija i izleta. Ova knjiga pokriva različite teme, od epskih obračuna u drevnom Rimu do savremenih prevrata u egzotičnim zemljama. Kroz priče o Modesti i Viliju, O'Donelova ruka nudi sigurno vođstvo, dok Romerovi crteži dodaju razigranost priči. Protagonisti se suočavaju s opasnostima i starim neprijateljima, istovremeno otkrivajući važnost karaktera i doslednosti u životu. Osim toga, čitatelji će imati priliku da istraže Modestinu evoluciju i kako je njena fizička spremnost prožeta duhovnom snagom. Kao i u prethodnim knjigama biblioteke "Modesti Blejz", ova knjiga nudi ne samo uzbudljive priče već i nove intervjue sa autorima, analize izbačenih kadrova i iscrpnu hronologiju serijala.

Volite priče o Robinu Hudu? Ili možda epske obračune gladijatora u drevnom Rimu? Zapravo, više vam prijaju modernije teme, kao što su prevrati u egzotičnim zemljama, sudbine devojaka prodatih kao belo roblje ili marketinški šarlatani koji očas prikupe novac od lakovernih?

Nemojte brinuti, peta knjiga biblioteke „Modesti Blejz“ pokriva sva vaša interesovanja, a pritom nas kroz čitav ovaj spektar neobičnih situacija i još neobičnijih izleta dvoje protagonista vodi nikad sigurnija spisateljska O’Donelova ruka i razigrani Romerov crtež. Karakter i doslednost naših Modesti i Vilija, pred možda nikad većom opasnošću po život, dok im o glavi rade i neki stari neprijatelji, i ovog puta će se pokazati kao neprocenjivo blago i poruka svim čitaocima koji decenijama prate svojevrsnu kulturološku ikonu. Uz to, imaćete priliku da otkrijete kako je Modesti svojim stavom i pristupom životu i prijateljima postala to što jeste, i kako je fizička spremnost morala biti vazda praćena i onom duhovnom, tako retkom u modernom svetu.Kako i priliči našoj biblioteci, sladokusci između korica mogu naći i nove intervjue sa autorima, analize izbačenih kadrova, analitičke tekstove i iscrpnu hronologiju prethodnih objavljivanja epizoda kod nas.

Pošalji