modesti blejz 4

MODESTI BLEJZ 4

Piter O"Donel
"Modesti Blejz 4" autora Petera O'Donela predstavlja uzbudljivu četvrtu knjigu u serijalu, koja će vas povesti kroz fascinantne avanture prepune sestara iz pakla, patuljaka, vanzemaljaca i drevnih bogova, uz dozu neizbežne mafijaške drame. Otkrijte tajne iz Vilijeve prošlosti dok Modesti vodi čitatelje do krajnjeg severa planete. Ljubavne nevolje, životne peripetije i neprestana akcija isprepliću se sa spektakularnim kadrovima i oštrim dijalozima, dok završnica pruža lekovitu i savetodavnu potvrdu neobičnog, ali neuništivog prijateljstva između Modesti i Vilija.

Četvrta knjiga avantura Modesti Blejz doneće vam spektakularne priče u kojima ćete videti sestre iz pakla, patuljke, vanzemaljce, drevne bogove i, naravno, neizbežnu mafiju! Otkrićete i nekoliko tajni iz Vilijeve prošlosti, a sa Modesti otići i na krajnji sever planete. Ljubavne nevolje i jadi smenjuju se naporedo sa vrtoglavom i neprestanom akcijom, spektakularnim kadrovima i britkim dijalozima, a sama završnica je i dalje lekovita i savetodavna potvrda neobičnog ali neuništivog prijateljstva između Modesti i Vilija.

Kaošto ste već navikli, pored neuporedivo napetih priča, protkanih poentiranim O’Donelovim humorom i razigranim Romerovim crtežom, i ovaj tom poseduje obilje dodataka u vidu skica, tekstualnih priloga, razgovora sa tvorcima, poneke muzičke zvezde, te detaljne hronologije-istorijata objavljivanja ovih epizoda u našim prethodnim državama.I ne zaboravite: njeno ime je Modesti, a ona će se postarati da njeno ime nikad ne zaboravite.

Pošalji