mek koj 4

MEK KOJ 4

Žan-Pjer Gurmelan
Uzbudljivo putovanje kroz staro Divljezapadno nasleđe nastavlja se u "Mek Koj 4", delu koje donosi Žan-Pjer Gurmelan. Kroz ovu zapanjujuću pustolovinu pratimo Mek Koja i njegove neustrašive prijatelje dok se suočavaju sa novim lupežima, secikesima, avanturistima, i damama koje izazivaju nevolje. U srcu priče o Divljem zapadu, autor nas vodi kroz kovitlac ljudskih sudbina, istražujući kako je mlada američka nacija gradila svoju pravnu državu usred opasnih teritorija.

Dok nastavljamo da jašemo sa Mek Kojem i njegovim prijateljima uzbudljivim, opasnim ali i čarobnim predelima starog Divljeg zapada, upoznaćemo plejadu novih lupeža, secikesa, avanturista, dama u nevolji, dama koje izazivaju nevolje i neočekivanih saveznika, a paralelno sa tim osmotriti kako je funkcionisala pravna država mlade američke nacije u tom kovitlacu ljudskih sudbina u kojem je svako pokušavao da na zakonit ili onaj drugi način obezbedi sebi mesto pod žarkim suncem.

Nakon velikih bitaka i istorijskih prekretnica kojima je bio svedok, Mek Koj se ovaj put okreće pričama pojedinaca, pri tom otkrivajući nešto i o sebi što će ga odvesti putevima kojima se ni u snu nije nadao!

Pošalji