kradljivac duša

KRADLJIVAC DUŠA

Sebastijan Ficek
Roman "Kradljivac duša" Sebastijana Fišeka je napeti triler smješten u luksuznu psihijatrijsku kliniku u blizini Berlina. Radnja se odvija u jednoj sudbonosnoj noći, na Badnje veče, dok sneg pada i potpuno izoluje tu zgradu od spoljneg sveta. U toj klaustrofobičnoj atmosferi, lekari i pacijenti suočavaju se s užasom jer shvataju da se manijak koji već dugo teroriše grad nalazi unutar klinike.

Manijak poznat samo po svom tajanstvenom postupku izaziva strašne efekte na svojim žrtvama, slamaći njihovu volju i pretvarajući ih u ljudske ljušture. Ostavlja za sobom zagonetne papiriće kao svoj sablasni potpis. Upkos svojim različitostima i problemima, grupa pacijenata predvođena Kasparom, čija je prošlost izbrisana zbog misteriozne amnezije, shvata da jedini način za preživljavanje jeste da se drže zajedno.

Kroz napetu priču, vreme neumoljivo prolazi, a Kaspar sve češće doživljava fragmente iz svog prethodnog života, otkrivajući mračne tajne iz svoje prošlosti. Ova uzbudljiva knjiga vodi čitaoce na putovanje u najmračnije dubine psihe, istražujući teme identiteta i dramatične prošlosti u okruženju gde nema izlaza, osim možda onog koji leži duboko u njihovim dušama.

Pošalji