iza, samo i jednorog

IZA, SAMO I JEDNOROG

U ovom uzbudljivom poslovnom romanu, osnivači tehnološkog startapa vrednog milijardu dolara dokazuju da stavljanje svrhe ispred profita i kultivisanje liderstva gde su ljudi na prvom mestu, rezultira ogromnim finansijskim uspehom.

IZMEĐU KORICA KNJIGE JE...

NAČIN RAZMIŠLJANJA KOJI JE IZNAD BRIGE O PROFITU. To je obeležje svesnih lidera biznisa koji se bave stvarnim potrebama vremena i prostora. Iza i Samo Login nisu ni znali šta će prodavati kada su počeli... Ali vizija njihove buduće filantropske svrhe, omogućila im je 5 milijardi preuzimanja njihovih aplikacija!

OSTVARENA MANIFESTACIJA. Ova uspešna priča je manifestovana unapred. Osnivači su postavili neustrašive ciljeve i nadmašili ih 10 puta. Knjiga otkriva i nedovoljno prepoznate alate za ostvarivanje i ne odustajanje od vaših velikih snova.

LIDERSTVO KROZ MODEL BATERIJSKE LAMPE koji predstavlja pogled osnivača na aspekte koje morate imati u poslovanju od milijardu dolara, a koji su slikovito prikazani kao delovi baterijske lampe. Proveren način za uspostavljanje neprocenjive kompanijske kulture.

Pošalji