novo
hoću u školu

HOĆU U ŠKOLU!

Jasminka Petrović
U "Hoću u školu!" Jasminka Petrović vodi čitaoce na nezaboravno putovanje kroz vreme i maštu. Kroz oči glavnog lika Nikole, otkrivamo svet u kojem škola nije samo dosadna učionica, već avantura koja čeka da bude otkrivena. Kada Nikola shvati da mu je dosta dosadnih časova i strogih učitelja, kreće u potragu za boljom školom. Međutim, umesto u očekivanom školskom okruženju, Nikola se nađe na praistorijskoj livadi, gde otkriva da škola može biti mnogo više od onoga što je očekivao. U ovoj uzbudljivoj avanturi, Nikola se suočava s pitanjem da li savršena škola zaista postoji ili je možda ključ u tome da zajedno radimo na tome da naša škola bude bolja. Petrovićeva nas vodi kroz smeh, iznenađenja i važne lekcije o prihvatanju, saradnji i otkrivanju radosti u učenju. "Hoću u školu!" je priča koja će inspirisati decu i odrasle da ponovo razmisle o svojim školskim iskustvima i možda otkriju da je prava avantura učenje.

Nikoli je stvarno dosta škole. Dosadno mu je na časovima, ne može da se koncentriše, mora da ustaje rano, učiteljica ga stalno opominje... Svega mu je preko glave i zato smesta kreće u potragu za boljom školom!

Uhvatio je Monstruma za ruku i izašao iz učionice, ali se, umesto u školskom hodniku, našao na livadi. I to ne bilo kakvoj livadi, već praistorijskoj! Gde ne postoje mobilni telefoni i alarmi koji zvrndaju svakog jutra, ali škola i te kako postoji. Hoće li ta škola biti bolja od Nikoline?

Deco, pridružite se Nikoli u još jednoj uzbudljivoj avanturi. Nakon putovanja kroz svemir u potrazi za novim roditeljima, Nikola ovog puta putuje kroz vreme kako bi pronašao savršenu školu. Ali, da li tako nešto postoji? Ili svi zajedno moramo da se potrudimo kako bi nam škola bila što bolja?

Pošalji