novo
gault milau gastro vodič srbija

GAULT & MILAU GASTRO VODIČ - SRBIJA

grupa autora

Gault & Millau, prestižni francuski vodič za gastronomiju, objavljen po treći put u Srbiji, pokazuje da postajemo relevantno mesto na svetskoj gastro mapi.

Znatno širi i sveobuhvatniji od popularnijeg Michellina, ovaj Gastro Vodič donosi aktuelan presek ugostiteljske scene u rasponu od manjih formata (Pop) do vodećih restorana, pokrivajući sve kulinarske žanrove. Posebno je pohvalno što vodič obuhvata čitavu teritoriju Srbije, a ne zadržava se samo na Beogradu. Tekstovi donose realan prikaz i realistične ocene, a bave se kompletnom slikom: od servisa i usluge do aranžiranja jela i širine ponude.

Uzbudljiv i jedinstven, ovaj svetski poznati vodič, donosi detaljan pregled najistaknutijih restorana i vinarija širom Srbije. Na skoro 400 stranica, ovaj vodič, kreiran od strane nezavisnih "gastro inspektora", nudi preko 200 detaljnih recenzija restorana, otkrivajući bogatstvo ukusa i mirisa koji se pripremaju u svakoj kuhinji u zemlji.

Treće izdanje ovakog Vodiča itekako je važan događaj za ovdašnju gastronomsku scenu, te inspirativan podsticaj za sve koji se bave ugostiteljstvom. Naravno, za gurmane i gastronaute: obavezno štivo u istraživačkim pohodima.

Pošalji