emocionalna prva pomoć

EMOCIONALNA PRVA POMOĆ

Gaj Vinč

 

Praktične strategije za lečenje neuspeha, odbacivanja, krivice i drugih svakodnevnih psiholoških povreda
Svi znamo kako da se pobrinemo za svakodnevne fizičke povrede: kada se prehladimo, mirujemo i pijemo tople napitke, na posekotinu stavljamo hanzaplast, a slomljenu nogu u gips. Ali imamo li ikakvu predstavu kako da se pobrinemo za svoje svakodnevne emocionalne povrede?

Kombinujući rezultate najnovijih naučnih istraživanja i brojne ilustrativne primere iz svoje bogate dugogodišnje terapeutske prakse, dr Gaj Vinč nam ovom knjigom pruža preko potreban paket psihološke prve pomoći. Ovaj revolucionarni priručnik izuzetno praktičnih i razumljivih strategija osposobljava nas da se samostalno lečimo od emocionalnih boljki s kojima se svi mi gotovo svakodnevno suočavamo u životu – manjka samopoštovanja, odbacivanja, usamljenosti, neuspeha, osećaja krivice, poriva za ruminacijom, pretrpljenih gubitaka i trauma. Emocionalna prva pomoć, dragocena psihološka „kućna apoteka“ koju svaki dom treba da ima, pomoći će nam da budemo uspešniji, produktivniji i emocionalno otporniji.

 

Otpetljajte se!

06.03.2023.

Popust od 20% na odabrana izdanja iz psihilogije i popularne psihologije. Akcija traje do 12. marta. Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 1999 din i odnosi se na porudžbine iz Srbije. Detaljnije

Pošalji