dnevnik šonjavka 17 puna pelena

DNEVNIK ŠONJAVKA 17 - PUNA PELENA

Džef Kini
"Dnevnik šonjavka 17 - Puna pelena" je šarmantna knjiga autora Džefa Kinija koja nas vodi kroz život mladog Grega Heflija, otkrivajući da je put do slave veoma trnovit. Kada se odluči pridružiti Punoj peleni, bendu svog buntovničkog brata Rodrika, Greg ne shvata u što se upušta. Brzo uviđa da su kasno ostajanje u noć, neplaćene tezge, česte svađe među članovima benda i finansijski problemi sastavni deo rokenrol načina života. Pitanje je može li Greg pomoći Punoj peleni da ostvari svoje ambicije i postigne slavu koju smatraju da zaslužuju, ili će previše vremena provedenog s Rodrikovim bendom naprosto značiti da će njegovi dnevnici biti prepuni pelena? Otkrijte u ovoj uzbudljivoj priči o odrastanju, muzici i porodičnim vezama.

Greg Hefli otkriva da je put do slave veoma trnovit.
Kada odluči da se pridruži Punoj peleni, bendu svog brata tinjedžera Rodrika, Greg ne shvata u šta se upušta. Ali uskoro saznaje da su kasno ostajanje u noć, neplaćene tezge, svađe među članovima benda, i novčane teškoće deo rokenrol načina života.
Može li Greg pomoći Punoj peleni da dostigne onoliku slavu koliku smatraju da im pripada? Ili će previše vremena s Rodrikovim bendom biti prepuna pelena?

Pošalji